Solen i ögonen och spilld mjölk överallt

Nyårsafton och allt. Nyårslöften behöver inte vara någonting dåligt, för vissa fungerar det säkert jättebral. Jag tog det säkra föra det säkra och startade ett par månader innan dock hihi.

Solen sken och det gnistrade i snön när jag traskade iväg mot gymmet. det är perfekt att det ligger en bit bort så jag får en promenad på köpet. Tar ungefär 20 minuter rask promenad enkel väg. Passar mig perfekt.

Körde igenom hela kroppen, dock mest överkropp eftersom jag fortfarande har sjuk träningsvärk i låren. Men lite benböj blev det allt. Känns grymt skönt i kroppen och nu är det bara det roliga kvar. Självaste aftonen som skall spenderas med några av dom bästa.



För min egen skull



Det kan vara peppande att se svart på vitt vad man åstakommer varje dag för att förbättra sin egen hälsa. Tänkte att jag skall använda den här bloggen för just detta. Jag har i flera år kämpat för att hitta balans i livet på alla olika plan, jag är en allt eller inget person av hög rang. Men som sagt, nu ska jag hitta balans, framför allt inom hälso och träningsområdet. Jag ska utmana mig själv på alla nivåer och detta är starten på fortsättningen av mitt häslosamma liv.

Dagens motion:

På grund av enorm träningsvärk så blev det ingen tur till gymmet idag som planerat. Däremot satte jag på mig pulsklockan och gav mig ut på intervallträning i en timme. Toppenbra julklapp som peppar enormt.

Jag är den typen av person(på något vis så har jag försökt intala mig själv att det är ett personlighetsdrag haha) som hatar att springa. Men jag veeeet ju hur ohyggligt bra det är för mig samt hur skönt det känns efteråt. Så, jag har bestämt mig för att försöka hitta det roliga i det iallafall.

Jag springer väl ungefär två minuter och sedan går jag ungefär lite länge, rom byggdes inte på en dag och det gör absolut inte min springstil heller. Jag flåsar och pustar och ser mest ut som Phoebe i vänner. Men vad gör väl det så länge svetten lackar? :)




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0